Idén, 2020. február 7-én, pénteken, nyolcadik alkalommal rendezi meg a Budapest II. Kerületi Móricz Zsigmond Gimnázium a Móricz-bált

tanartanc.jpg

 

Ez egy jótékonysági est, mely életre hívásának célja a közösségteremtés. A bálon tehetséges mostani és volt diákjaink produkciói, a gyerekek műveiből összeállított kiállítás, gazdag tombola, élőzenével felpezsdített tánctér, hangulatos teaház, valamint üdítők és hidegkonyhai készítmények várják a vendégeket. A Bednár-Polgár Családi Pincészet Etyek-Budai borvidékről származó boraiból válogatott ingyenes borkóstoló is benne van az elővételben 3000 Ft-ért megvásárolható belépő árában.

Az esemény anyagi forrásokhoz is juttatja az iskolát. Célunk, hogy a belépő-, támogató- és tombolajegyek árából pénzt gyűjtsünk a gyermekek oktatási körülményeinek fejlesztésére.

A bálról, a jegyinformációkról, a tomboláról itt találhatnak további részleteket: www.moriczbal.uw.hu. Az oldalon a korábbi bálokról készült képeket is megtekinthetik.

Jegyek (elővételben 3000 Ft) és támogató jegyek (1000 Ft és 5000 Ft értékben) a 341-es és 343-as irodákban, a titkárságon és Berceliné Sztyehlik Zsuzsanna igazgatóhelyettesnél már vásárolhatók.

A felajánlott tombolanyereményeket előre is köszönjük!

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A szervezők

palotas.jpg    

Bemutatkozó videó

Sítábor 2016 videó